Nattlig utflykt till Ore skogsrike lördagen den fjärde juni 2022, natten innan naturnatten!

Välkommen att följa med oss till Ore Skogsrike för att möta försommarnatten!

Utflykten genomförs tillsammans med Naturskyddsföreningen Voxnadalen. Samling på torget i Rättvik 4/6 kl.17.30 för samåkning med stopp i Furudal vid Näcken kl.18.00 och slutligen sammanstrålning med Voxnadalenkretsen vid Ejheden kl.19.00. Medtag promenadkläder efter väder liksom fika. Kostnadsfritt!

Kontaktperson: Margareta Wikström, 070-668 71 46

Fotograf: Christer Persson

Ore skogsrike är utsatt för vidlyftiga vindkraftsplaner som kretsen har gjort sitt bästa för att motverka. Framtiden är dock fortsatt oviss och det är därför viktigt att fortsatt uppmärksamma detta hotade skogsområde med höga naturvärden.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.